Szolgáltatásaink bemutatása:

A Print Copy Kft az évek során a Ricoh és Epson termékek kiemelt márka-kereskedőjévé nőtte ki magát.

A fenti gyártók mindegyike világszínvonalú termékeket kínál. A Ricoh a nagy teljesítményű nyomtatás/fénymásolás, míg az Epson a speciális irodai nyomtatás területére fókuszál, ahol a közelmúltban számos innovatív megoldással jelentkezett.

Széles termékkínálatunknak köszönhetően, minden ügyfelünknek, az Ő egyedi igényeihez legjobban illeszkedő megoldást kínálunk.

Az optimális megoldást, -elsősorban nagyobb cégeknél, egy ún. TCO (Total Cost Owership) azaz a teljes életciklusa alatt felmerülő összes költségeket felmérést követően fogalmazzuk meg.

Plotter nyomtató
Plotter nyomtató

Fontos értékeink között tudhatjuk a stabilitást, a sok éves tapasztalatot és természetesen a minőséget.

Egy sikeres nemzetközi cégcsoport tagjaként, az eddig felhalmozott szaktudást új, korszerű megoldásokkal gazdagítjuk, s folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal, még hatékonyabb együttműködéssel járulunk hozzá partnereink sikereihez.

Széles termékpalettánk mellett szervíz és pénzügyi szolgáltatásokat is nyújtunk Ügyfeleink számára. Nagy figyelmet fordítunk a szervízszolgáltatások minőségére, így megrendelőink teljes biztonságot élvezhetnek.

A Print Copy Kft. a Dél- és Nyugat-Dunántúl több nemzetközileg elismert irodatechnikai világmárka RICOH, OKI, EPSON, PITNEY BOWES forgalmazójaként már több mint 30 éve a piac jelentős szereplője.

Fő tevékenységünk nyomtató- és fénymásológépek üzemeltetése, amelyet ún. TÜSZ - (Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés) keretében kínálunk.

A Teljeskörű Üzemeltetési Szerződésünk minden, a -javítással, karbantartással, kellékanyag ellátással kapcsolatos költséget tartalmaz, és tartós bérleti konstrukcióval kombinálva lehetővé teszik partnereink számára, hogy nagyobb beruházási költség nélkül jussanak hozzá a legkorszerűbb irodatechnikai berendezésekhez.

Plotter nyomtató